LAYLA ZOE

Retrospective Tour 2019

 

Legjobb blues-rock dalai élõ csokorba szedve

November 9-én lép fel Budapesten a kiváló kanadai énekesnõ, Layla Zoe. A gyakran Janis Joplinhoz hasonlított kanadai elõadó pályafutása során számos elismerést, többek között a 2016-os European Blues Awards “Legjobb Énekesnõ” címét is kiérdemelte. Tavaly õszi lemezbemutató koncertje után ezúttal legjobb, legkedvesebb dalait válogatja egy mûsorba eddig megjelent albumairól.

Layla Zoe a kanadai Vancouverbõl származik. Tehetsége gyermekkorától megmutatkozott, és nagy hatással volt rá édesapja blues lemezekbõl álló gyûjteménye: már tinédzser korában zenekarokban játszott és énekelt. Pár évvel késõbb aztán önállósította magát, és Torontóba költözve adta ki elsõ szólólemezét: a Shades Of Blue 2006-ban jelent meg. Nem sokkal késõbb, egy finnországi dalszerzõ verseny megnyerésének köszönhetõen Európában is turnézhatott, ami igazán kinyitotta a világot számára: Layla a rá következõ öt évben négy nagylemezt adott ki, majd végül leszerzõdött a német gitáros, Henrik Freischlader kiadójához, a Cable Car Records-hoz. Itt készült el a 2013-as, Lily címû stúdiólemeze is, amely kiemelkedõen sikeresnek bizonyult. Késõbb a német Ruf Recordsnál folytatta, ahol egy stúdió lemez mellett 2017-ben egy koncert DVD-je is megjelent, Songs From The Road címen. A tavaly megjelent és Budapesten is bemutatott Gemini címû dupla album után kisebb pihenõt tartott, majd új zenekart verbuvált idei turnéjához, melynek keretében eddig megjelent lemezeirõl válogatja egy csokorba legjobb dalait.

„Számomra nincs annál nagyobb öröm, mint színpadra állni a zenekarommal, és a zenén keresztül kiönteni a szívem a hallgatóság felé. Szeretek dalokat írni és stúdiózni is, de az élõ koncertek élménye az igazi hajtóerõ számomra, amiért igazán szeretem ezt a foglalkozást.” – nyilatkozta egy tavalyi interjúban az énekesnõ, aki idõközben már nekilátott az új daloknak, egy következõ album munkálatainak. Addig is, ismerkedjünk meg eddigi karrierje legjobb blues-rock szerzeményeivel, élõben, testközelben.

 

A zenekar tagjai:

Layla Zoe - ének
Krissy Matthews - gitár, ének
Paul Jobson - basszusgitár, billentyûs hangszerek, ének
Frank Duindam - dob, ének

 

Jegyek elõvételben kaphatók a TIXA.HU online rendszerében és személyesen a CD Pince lemezboltban 3.900 Ft-os áron. További részletek a koncert Facebook oldalán.

 

Kapunyitás: 19:00 // Kezdés: 20:00

 


Kapcsolatfelvétel:
LOTS Music - Csillag Zoltán // info@lots-music.com // +36 70 372 1006

LAYLA ZOE
Retrospective Tour 2019

A koncert Facebook oldala
2019. NOVEMBER 9.
szombat, 20:00
BACKSTAGE PUB
Budapest
A koncert Facebook oldala
KEZDÉS - 20:00
kapunyitás - 19:00

BELÉPÕ: 3.200-3.900 Ft

Online jegyvásárlás

 

LIMITÁLT NYOMDAI BELÉPÕK MÉG ELÕRENDELHETÕK!

Kapható a CD Pince lemezboltban. Igényelhetõ/foglalható az
info@lots-music.com címen, valamint a 70 372 1006-os telefonszámon. Helyszíni átvétel! Fizetés banki utalással vagy banki pénztári befizetéssel.

 

 

 

 

 

 

 


Partnereink:

© 2019 LOTS MUSIC

A mûsorváltozás jogát fenntartjuk! // Kapcsolat: info@lots-music.com